Bespaar jezelf de moeite van een energievretend dienstverlenend bedrijf; ontdek hoe ondernemen makkelijker kan met het systematische stappenplan in het

Business-Booster Programma Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid

Een videoprogramma waarin je een bewezen systematische aanpak toepast waarmee je resultaten boekt!

 

Van: Linda Spaanbroek

Hai collega-ondernemer,

Ben jij een zelfstandige professional zoals architect, advocaat, coach, trainer, therapeut of adviseur en …

 • Heb je een grote visie voor het in de markt zetten van je dienstverlening maar heb je het gevoel dat je geen stap verder komt? Je hebt geen idee hoe je uit alle marketinginformatie die op je af komt een keuze maakt voor de specifieke activiteiten die jou op dit moment het snelste resultaat bieden.
 • Voel jij je gefrustreerd omdat het je, ondanks alle informatie en alle inspanningen die je levert, nog steeds niet lukt om door je huidige inkomensniveau te breken? Je bent ontzettend goed in je vak maar potentiële klanten lijken de waarde van je dienstverlening niet te zien. Terwijl je een dienst verleent die écht een verschil maakt in het leven of werk van je klanten. Je verlangt naar een bedrijf dat je de gelegenheid geeft om een groot verschil te maken in de levens of het werk van anderen EN financieel lonend is.
 • Bruis je van de goede ideeën maar kom je er veel te weinig aan toe om ze ook echt rendabel te maken? Het lijkt alsof er nooit genoeg uren in een dag zitten. Misschien wens je soms zelfs dat je jezelf zou kunnen klonen, zodat je je kunt concentreren op het binnenbrengen van voldoende omzet terwijl je tegelijkertijd aanjaagt achter de kansen en grote projecten voor de toekomst. Misschien heb je zelfs geprobeerd om wat extra’s te verdienen door een eBoek te verkopen of een serie CD’s om vervolgens te merken dat dit enorm veel werk is met teleurstellende resultaten.
 • Ben je er klaar mee om langs de zijlijn te staan, te zien hoe anderen schijnbaar moeiteloos een succesvol bedrijf creëren, jezelf afvragend waarom zij zoveel sneller succes bereiken dan jij? Je bent moe van alle inspanning die je levert en de onzekerheid dat je nooit weet of je nieuwe klanten zult krijgen. Je boekt geweldige resultaten met of voor je klanten, maar je hebt er echt meer nodig om de rust en ontspanning te kunnen ervaren van een stabiel inkomen. Je verlangt naar een bedrijf dat je de rust geeft van voldoende omzet en de ruimte om te doen waar je het beste in bent.
 • Zoek je een makkelijk te implementeren systeem dat als het ware een routekaart vormt die je alleen maar hoeft te volgen om uit te komen waar je wilt zijn? Een systeem waarmee je de juiste klanten aantrekt, diegene die willen betalen wat je waard bent, graag en zonder te onderhandelen. En niet alleen dat, ook een systeem dat je helpt om meer vrijheid te creëren, zodat je weer tijd hebt om te ontspannen en er te zijn voor de mensen die belangrijk voor je zijn.
 • Als je één of meer van deze situaties herkent, lees dan verder. We gaan er samen voor zorgen dat je bereikt wat je wilt!

Ik weet dat je goed bent in wat je doet

Veel mensen hebben geweldige vaardigheden, levenservaring, intuïtieve inzichten en professionele kennis op een bepaald vlak. Expertise die het leven of het werk van mensen echt in positieve zin kan veranderen. En toch… hoeveel van ons kunnen die met bloed, zweet en tranen verworven kennis omzetten naar een stabiel en voorspelbaar inkomen met een bedrijf dat je de vrijheid geeft om te werken waar en wanneer jij dat wilt? Niet een beetje op goed geluk, maar met gerichte stappen? Want…

Goed zijn in wat je doet is pas genoeg als je ook weet hoe je die kennis, vaardigheden en expertise kunt omzetten in een stabiel en voorspelbaar inkomen.

“Toen ik startte met deelname aan het programma worstelde ik met twee dingen: het ontwikkelen van een nieuw business model en het vinden van nieuwe klanten. Nadat het programma was afgerond had ik inzicht gekregen in het ontwikkelen van een nieuw businessmodel. Daarnaast vind ik mijn klanten nu daadwerkelijker veel gemakkelijker (en zij vinden mij ;-)).”
Eva van de Pas, Eva van de Pas HR-Consultancy, www.evavandepas.nl

“Voordat ik met het Business-Booster programma begon, worstelde ik met ‘t feit dat ik na 6 jaar ondernemerschap toe was aan een nieuwe fase. Waarin ik nog wel met evenveel plezier wilde werken, maar minder hard ;-). Ik wist alleen niet hoe ik dat moest aanpakken. Het programma heeft me tot dusver opgeleverd dat ik een duidelijke focus heb. Daarnaast ben ik stap voor stap anders gaan werken waardoor ik meer mensen bereik en meer rust voor mezelf heb gecreëerd!”
Gertrud de Witte - Esenzia WerkgelukCoaching - www.werkgelukcoaching.nl

Ik weet hoe je je voelt! Sterker nog, ik weet precies hoe je je voelt omdat het voor mij nog niet zo lang geleden is dat ik in dezelfde situatie zat.

Ik ben Linda Spaanbroek en ik startte in 2006 met een onderwijsadviesbureau vanuit een passie voor talentontwikkeling van leerlingen en onderwijsgevenden. En ik deed alles zoals ik het tot dan toe had geleerd: een mooi logo, een prachtige website, een missie & een visie voor mijn bedrijf, netwerken en acquisitie plegen.

En het resultaat? Ronduit teleurstellend.

Ja, ik kreeg prachtige complimenten over mijn website en mijn aanbod. Ja, ik werd gevraagd door mensen uit mijn omgeving om workshops te verzorgen.

Maar daarna droogde de stroom klanten angstaanjagend snel op en was ik vooral veel tijd kwijt aan het jagen op nieuwe klanten. Met ook nog eens teleurstellende resultaten, waardoor ik mijn geld moest verdienen met opdrachten die niets te maken hadden met waar ik mijn bedrijf voor gestart was.

Waar dat door kwam, ontdekte ik pas toen ik een pijnlijk eerlijke collega-ondernemer ontmoette die me vertelde dat mijn website geen enkele aantrekkingskracht op klanten had en dat ik aan marketing moest gaan doen. “Marketing, ik?! No way!” was mijn eerste reactie. Toch heb ik me op het spoor laten zetten van een vorm van marketing die perfect bleek aan te sluiten bij mijn dienstverlenende instelling en de authenticiteit en ethische waarden die voor mij belangrijk zijn. En ik was ‘hooked’, zoals mijn nieuwe Amerikaanse marketingvrienden zouden zeggen.

Vanaf toen wist ik in zeer korte tijd een doorlopende stroom klanten voor mijn bedrijf te genereren. Zo doorlopend dat het opviel en collega’s mij vroegen hen te helpen ook hun bedrijf succesvol te maken.

Dat leidde uiteindelijk tot de start van InfoMarketeers. Omdat ik toen (half april 2009) inmiddels met vallen en opstaan had ontdekt welke technieken toepasbaar zijn in de Nederlandse cultuur en welke niet, kon ik een vliegende start maken.

In acht maanden tijd bouwde ik een expertstatus en een klantenkring op die het me mogelijk maakten mijn eerste bedrijf te sluiten en volledig te leven van InfoMarketeers. En – niet om op te scheppen maar om je te laten zien hoe ongelimiteerd de mogelijkheden zijn – in 2010 vervijfvoudigde ik mijn omzet tot ver over de ton. Ondanks het feit dat ik dat jaar met een aantal uitdagingen in mijn persoonlijke leven te maken kreeg die erg veel aandacht vroegen. In 2011 verdubbelde mijn omzet en ontving ik de prestigieuze FZ Award “ZZP-onderneemsters van het jaar”.

Met InfoMarketeers creëerde ik een bedrijf dat op de automatische piloot klanten aantrekt, me zekerheid biedt qua omzet & inkomen EN me een enorme vrijheid geeft. Waardoor mijn werkplek altijd flexibel is; ik werk waar ik wil zijn: vaak thuis, zodat ik er ben voor de kinderen. Maar net zo makkelijk in het bos, op een zonnig terras, op het vliegveld of langs de rand van een buitenlands zwembad als dat is waar ik graag wil zijn.

MAAR… deze manier van werken & leven is alleen mogelijk doordat ik precies weet welke stappen er nodig zijn om te zorgen voor meer klanten, meer omzet en meer vrijheid. Die stappen had ik natuurlijk niet ‘zomaar’ te pakken. In mijn eerste bedrijf heb ik met vallen en opstaan geleerd wat in Nederland en Vlaanderen wel en wat niet werkt. Zodat ik nu een systeem heb waardoor klanten mij ogenschijnlijk vanuit het niets bellen en er al zeker van zijn dat ze met me willen werken. Een systeem waardoor ik bovendien veel meer mensen kan helpen dan ik zou kunnen als ik alleen op uurbasis zou werken.

Voor mij geen geploeter en gepruts meer, maar een bloeiend bedrijf waarmee ik anderen help, mijn talenten ten volle benut én de vrijheid heb om voluit te genieten van de leuke dingen in het leven.

En het goed nieuws voor jou is…

Ik ben er klaar voor om dit systematische stappenplan met je te delen zodat ook jij met veel meer gemak meer klanten, meer omzet en meer vrijheid realiseert!

Het is namelijk geen ‘rocket-science’ wat ik toepas. Het zijn specifieke actiestappen die je in een specifieke volgorde met een bepaalde mindset doet.

Alles wat ik doe is makkelijk en eenvoudig te herhalen in jouw bedrijf, voor jouw dienstverlening. Je hoeft geen ‘grote naam’, superintelligent of rücksichtslos te zijn. Sterker nog, met dit systematische stappenplan kun je volledig authentiek en ethisch te werk gaan.

Christine Alten den Boer van www.cabcoaching.nl vertelt:
“Linda geeft je ontzettend veel tools in handen om je bedrijf  te laten groeien”

 

Marnix de Keyzer van www.vita-optima.be vertelt over de
opbrengst van de 3-daagse: “We kunnen 4 tot 5 keer meer mensen helpen”

 

Joop de Graaf (www.metjoop.nl):
“Ik kan nu verschillende klanten servicen in plaats van slechts 1 tegelijk”

 

Inge Compen (www.vrouwkracht.be) over deze 3daagse:
“Ik heb nu een systeem dat me houvast geeft”

 

Met deze formule komen dit soort dingen voor je binnen handbereik:


 • Dat je alleen nog werkt met de klanten waar je blij van wordt (en die blij van jou worden).
 • Dat je meer verdient dan ooit tevoren (ik verdien meer dan ik als manager bij een goed betalende bank verdiende – en we kennen allemaal de verhalen over de salarissen bij bankinstellingen terwijl ik veel minder werk.)
 • Dat je een Teleseminar van een uur geeft waarmee je € 15.000, € 30.000 of zelfs € 60.000 omzet binnen haalt.
 • Dat je het aantal uren werkt dat je prettig vindt in plaats van het aantal uren dat noodzakelijk is.
 • Dat je op vakantie kunt wanneer je wilt omdat je zowel het geld als de tijd hebt om dat te doen.
 • Dat je heerlijk creatief kunt nadenken over nieuwe projecten omdat de lopende projecten als vanzelf draaien.
 • Dat je het ontspannen gevoel hebt dat de klanten wel komen omdat jouw geautomatiseerde acquisitie ook door draait als jij met andere dingen bezig bent.
 • Dat je net als ik een geweldig virtueel team hebt dat alle details van je bedrijf afhandelt wat jou de tijd geeft om te doen wat je het liefste doet: een verschil maken in het leven en werk van mensen.

Ik had het zelf niet gedacht, zelfs 6 jaar geleden niet, dat het leven als ondernemer er uit zou kunnen zien zoals het er voor mij nu uitziet. Mijn voorbeeld van ondernemen was een vader met een eigen slagerij die 70 uur per week moest buffelen. Wat dat betreft is mijn werk een droom die werkelijkheid wordt. En ik weet zeker dat het voor jou ook mogelijk is. Want wees eerlijk, wat is het nut van het hebben van je eigen bedrijf als je net zo hard of harder moeten werken dan je zou doen voor een baas?

Maar begrijp me goed, het gaat om meer dan ‘succes’ en ‘veel geld’

Ja, ik hou van geld, maar daar draait het niet echt om. Het gaat mij om het ten volle benutten van mijn talenten en het helpen van anderen terwijl ik een ontspannen en prettig leven creëer voor mij en de mensen die mij lief zijn. Ik deel mijn (financiële) successen met je om je te inspireren om iets dergelijks te creëren in je eigen bedrijf en jouw leven. Ik wil je laten zien dat het mogelijk is (en ik heb het systeem voor je om het te doen) en dat jij dit ook kunt!

Sterker nog, iedereen die al een bedrijf heeft als zelfstandige kan dit. Als iemand je maar laat zien hoe.

Ik heb overwogen deze informatie alleen via mijn jaarprogramma’s te delen. Maar dat wil ik niet. Ik wil niet blijven zitten op informatie waarmee ik anderen kan bieden waar ikzelf zo ontzettend van geniet.

Want ik zie hoeveel versnipperde informatie er daarbuiten is. Hoe verschillende deskundigen je stukjes van de complete puzzel geven. Voor zover ik weet is er in Nederland niemand die je het complete systeem biedt waarmee je precies weet wat je moet doen, stap voor stap, om meer klanten, meer omzet en meer vrijheid te realiseren.

Waarom doe ik dit?

Ik zie zo ontzettend veel begaafde en getalenteerde solo ondernemers met een zeer waardevolle dienst die echt een verschil maakt in het leven van mensen en die recht hebben op een groot publiek. Maar ze springen van de (marketing)hak op de (marketing)tak zonder echt grote vooruitgang te boeken. En ik krijg zoveel vragen van mensen die zeggen “ik weet niet waar ik moet beginnen of waar ik mijn focus op moet leggen”.

Dus ik wil helpen.

Het is tijd voor je om te stoppen met ‘druk-druk-druk’ en te starten met precies die dingen te doen waarvan bewezen is dat het werkt.

Daarom wacht ik niet langer…

Ik geef je het complete stappenplan waarmee je jouw kennis, vaardigheden en expertise omzet in een bloeiend bedrijf terwijl je minder werkt

 

Het zit allemaal in mijn

Business-Booster
“Meer Klanten, Meer Omzet,
Meer Vrijheid”

Ik heb de driedaagse actiegerichte training/workshop, waarvan jij in deze Business-Booster de complete video-registratie ontvangt, ontwikkeld voor getalenteerde mensen met een missie die het zat zijn om hun geld op de moeizame manier te verdienen en er klaar voor zijn om het handiger te doen. Zodat:

 • Je meer mensen kunt bereiken en meer mensen kunt helpen.
 • Je jouw kennis en vaardigheden zo kunt inzetten dat je met veel meer gemak veel meer klanten kunt helpen.
 • Je naamsbekendheid krijgt als expert op jouw vakgebied.
 • Je marketing zo geautomatiseerd en gesystematiseerd is dat het geld binnenkomt zelfs als jij vrij bent.
 • Je jouw omzet kunt verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs vervijfvoudigen terwijl je minder werkt (ik weet dat dit te mooi klinkt om waar te zijn, dus geef me de gelegenheid om je te laten zien hoe je dit doet)
 • Je alleen nog hoeft te werken met de prettigste klanten die waarderen wat je te bieden hebt, een plezier zijn om mee te werken en bereid zijn om je (hogere) tarieven te betalen.

Maak je geen zorgen als je nu niet direct voor je ziet hoe dit voor jouw dienstverlening mogelijk is. Het is onderdeel van het proces tijdens dit programma om dat helder te krijgen.

Melanie Raaijmakers van www.workmassage.nl zocht groei
van haar toch al succesvolle bedrijf:
“De Business-Boost Intensive
is een kadootje voor jezelf”

 

Dieke de Jong (muzinmuziek.nl) over deze
3daagse:“Ik heb nu een concreet plan om mijn bedrijf uit te breiden”

 

Niels Flach (InnovatieCentrum Kunststoffen – www.nielsflach.nl) halverwege
de 3daagse: “Ik heb nu de tools om als techneut wervend
met mijn dienst naar buiten te komen”

Dit maakt deze Business-Booster anders dan alles wat je eerder zag of meemaakte:

Dit is niet een van die programma’s waar je gebombardeerd wordt met informatie en misschien een paar goede ideeën oppikt die je al dan niet echt in praktijk brengt. Dit is een echte actiegerichte workshop-bij-je-thuis, specifiek voor consultants, coaches, trainers, therapeuten en andere solo-ondernemers van wie het werk (voor een deel) bestaat uit het overdragen van kennis & vaardigheden (je ziet, het is niet voor iedereen, waardoor ik heel specifiek kan zijn in wat er aan bod komt).

Je leert wat je moet weten, niets dat je niet nodig hebt. Ik geef je alle stappen die je moet zetten, in de exacte volgorde waarin je ze moet.

Je beleeft het 3-daagse Business-Boost Event ‘Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid’ mee op video. Hoewel je thuis bent – of op elke andere plek die je wilt – ervaar je de inspiratie, leercurve en transformatie alsof je in de zaal zat.

We gaan praktisch aan de slag. Ik geef je demonstraties, doe oefeningen met je en je zult doorbraken hebben tijdens de looptijd van de training. Op die manier weet je zeker dat je voortgang zult boeken, zelfs al voordat je alle video’s hebt bekeken!

Je kunt elke video zo vaak bekijken en beluisteren als je wilt. Terugspoelen, kijken op het moment dat het jou uitkomt, opnieuw bekijken en nog een keer bekijken. Ook al is dat over een maand, twee maanden of een half jaar. En je zult zien dat je elke keer dat je opnieuw kijkt, je nieuwe dingen hoort. Of je ontdekt dat iets bij de tweede of derde keer opeens op zijn plaats valt. Gewoon omdat je er eerder nog niet aan toe was en nu wel.

Als je het hele programma doorlopen hebt, heb je een persoonlijk en stapsgewijs actieplan dat je gemakkelijk kunt implementeren, dat leidt tot een gestage stroom klanten, een hogere omzet en meer vrijheid! Je hebt een blauwdruk voor de ontwikkeling van jouw bedrijf. Want met alleen nieuwe ideeën en inspiratie kom je er niet. Sterker nog, de kans is groot dat jij iemand bent die aan ideeën geen gebrek heeft. Daarom help ik je gedurende deze Business-Booster om een plan te ontwikkelen dat past bij JOU en dat JOUW BEDRIJF naar een hoger plan tilt. Zodat je na afloop precies weet op welke twee of drie dingen jij je gaat concentreren. Je hebt de helderheid, het inzicht en de focus die noodzakelijk is om een doorbraak in je resultaten te verwezenlijken.

 

Dit programma is ook ontworpen voor mensen die tijd te kort komen…

Misschien zit je op dit moment op het maximale aantal klanten dat je aan kunt en wil je af van ‘uurtje factuurtje’ Of misschien ben je net gestart met je bedrijf en ben je zelfs nog ergens anders in loondienst.
Vandaar dat het actieplan dat we voor je ontwikkelen rekening zal houden met je huidige situatie en je verplichtingen daarbinnen, terwijl je toch aan de gang gaat met het verhogen van je omzet.

 

De Business-Booster video-serie laat je stap voor stap zien wat jij nodig hebt om je bedrijf naar het volgende niveau te ontwikkelen

Je beleeft het live-event alsof je erbij bent en ziet en hoort alles wat de deelnemers destijds ook zagen en hoorden in de zaal.

Hier is een voorproefje van wat je zult leren, ervaren & ontdekken gedurende de drie dagen die je meemaakt op video…

De video’s van dag #1: Meer klanten met minder moeite

 • Die visie op de groei van je bedrijf die haalbaar & betaalbaar is en die jouw leidraad vormt tijdens het vervolg van de driedaagse.
 • De makkelijkste, meest effectieve en respectvolle manieren om in contact te komen met potentiële klanten.
 • De kortste weg naar zichtbaarheid binnen jouw doelgroep.
 • Hoe je ervoor zorgt dat mensen specifiek met jou willen werken – waardoor je concurrenten geen partij meer voor je zijn!
 • Wat de woorden zijn waardoor mensen zullen zeggen “Ik wil NU met je werken!”.
 • De beste manier om je vakkennis in te zetten als klantmagneet en wat de specifieke technieken zijn die hierbij onontbeerlijk zijn.
 • Hoe je marketing & acquisitie op de automatische piloot kunt doen.
 • De beste en voor jou meest geschikte technieken om een grote mailinglijst van warme prospects op te bouwen.
 • Hoe je het allemaal gedaan krijgt binnen de tijd die je ter beschikking staat – zodat haast en het gevoel overstelpt te worden door werk, tot het verleden behoren.

De video’s van dag #2: Meer omzet dan je voor mogelijk houdt

 • De stappen om jouw onvergelijkbare aanbod te destilleren uit wat je doet waardoor je uniek wordt voor je potentiële klanten.
 • Hoe je de structuur die schuilgaat onder jouw expertise herkent, beschrijft en toepast (het is de basis van een hoge omzet die vrijwel iedereen over het hoofd ziet!).
 • Jouw Unieke Signatuur Systeem™ waarmee jouw aanbod onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor je doelgroep.
 • De mindset achter de magie: je ontdekt wat je tegenhoudt om de omzet te behalen waar je naar streeft en hoe je dit ten goede kunt veranderen.
 • De snelle manier om jezelf te (her)programmeren voor de succesvolle marketing van je bedrijf. Zodat je de cruciale mindset bezit die onontbeerlijk is voor het genereren van een hoge(re) omzet.
 • Inzicht in wat nodig is om het meeste effect te bereiken met wat je doet.
 • De vijf meest effectieve technieken om te zorgen voor een hogere omzet.
 • Wat anderen doen om het succes te bereiken waar jij ook naar verlangt (waarbij succes natuurlijk altijd de definitie heeft die jij er aan wilt geven).
 • De cruciale factoren waarmee je voorkomt dat mensen zeggen “ik denk er over na” en nooit klant bij je worden.

De video’s van dag #3: Meer Vrijheid om je leven & je bedrijf te leiden zoals jij het fijnste vindt

 • Hoe je jouw dienstverlening anders vormgeeft zonder aan kwaliteit in te boeten.
 • Welke diensten je wel aanbiedt en welke niet – zodat jij niet overwerkt raakt en je aantrekkelijk blijft voor je klanten.
 • Welke producten, diensten en programma’s zorgen voor meer vrijheid… en welke gegarandeerd leiden tot extra kopzorgen en frustratie.
 • De specifieke dienst waar een deel van je klanten op wacht maar nooit om zal vragen – en hoe je die kunt bieden.
 • De noodzakelijke mindset-shifts om ervoor te zorgen dat je klaar bent om meer vrijheid voor jezelf te creëren.
 • Hoe je omgaat met onbegrip van je omgeving.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je klanten fans worden die steeds opnieuw met je willen werken – zelfs als je nu denkt dat je dienst zich daar niet voor leent.
 • De 3 simpele stappen waarmee je snel kunt vaststellen wat de perfecte prijs is voor je dienst (niet te weinig en niet te veel!).
 • Wat de mogelijkheden zijn om te delegeren, ook als je een eenpitter bent.
 • De kracht van een virtueel team en hoe te starten als je geen budget hebt.
 • Het grote plan. Aan het einde van de derde dag, tijdens de laatste video, komt alles wat je geleerd hebt samen in de blauwdruk voor de groei van jouw bedrijf. Zodat je precies weet wat je als eerste gaat implementeren!

Bonus: De immateriële opbrengsten van deelnemen aan dit Business-Booster Programma

Aan een programma als dit kun je niet meedoen zonder ook op persoonlijk vlak te groeien. Los van de concrete marketingtechnische vaardigheden, technieken en strategieën, zijn dit de onontkoombaar ‘bijeffecten’ van de Business-Booster “Meer Klanten, Meer Inkomen, Meer Vrijheid”:

 • Sterk verhoogd zelfvertrouwen en sterk vergroot zelfinzicht.
 • Het vertrouwen dat jouw bedrijfsmodel je verlangen om een verschil te maken in de wereld, ondersteunt.
 • Zeer krachtige netwerk mogelijkheden via de besloten Facebookgroep.
 • Urenlang zien hoe een inspirerende mentor voorleeft wat jij wilt & kunt bereiken.
 • Voor het eerst het gevoel hebben dat je niet alleen staat in je wens je ondernemende zelf te zijn, inclusief je grootste plannen, verlangens en diepste drijfveren.
 • Deel uitmaken van een online gemeenschap van fantastische en inspirerende mensen met een groot hart die een gave met de wereld willen delen. Net als jij!
 • Kennis maken met ‘Linda’s Laptop Lifestyle’ waarmee je een geweldige levensstijl kunt ontwikkelen die jou ondersteunt zodat jij anderen kunt ondersteunen.


“Ik worstelde voornamelijk met de vraag hoe ik van mijn productenaanbod – dat bestond uit incompany trainingen – een minder afhankelijk model kon maken. Ik leurde voor mijn gevoel letterlijk bij bedrijven voor een klus. Ik zie nu ik het programma heb gedaan, veel meer mogelijkheden in het standaardiseren en online maken van mijn producten. Kort na het programma heb ik puur en alleen op mijn eZine een nieuwe klant binnengehaald, goed voor 20.000 Euro!

Een tip voor deelnemers: doe net alsof je echt fysiek in de ruimte zit en participeer direct mee. Dan gaat de motor draaien en kun je na enkele acties je eerste vruchten plukken van de enorm praktische handvatten die Linda geeft.

Want dat kenmerkt Linda. Je krijgt geen mooie business strategieën en een “Succes met de implementatie!” Nee, Linda maakt het erg concreet, waardoor je het ‘alleen maar’ hoeft te doen (en natuurlijk is dat even bikkelen)). Je hebt niet het idee dat je met een dosis positieve energie het ondernemersbos weer terug bent ingestuurd.
Ik pak met regelmaat mijn aantekeningen er weer bij om verder aan mijn marketing te werken. Natuurlijk wil je het liefst alles de dag erna implementeren. Dat gaat natuurlijk niet. Zeker als groeiende onderneming moet je keuzes maken, maar ook die leer je met dit programma te maken.

Dus, wil je in korte tijd, echt je business een marketingstrategische en praktische boost geven? Meedoen!”

Mariken van de Loo - L’eau’Z - www.leauz.nl

“Op het moment dat ik startte met dit programma (2012) had ik een dienstenaanbod dat behoorlijk gefocust was op trainingen. Trainingen waarbij 1-op-1 contact, dus mijn constante aanwezigheid, noodzakelijk was. Dit beperkte mij in mijn inkomsten en in mijn mogelijkheden. Daarnaast ontnam het me deels ook het plezier dat ik aan mijn bedrijf ontleen!

Wat het programma me tot dusver heeft opgeleverd is dat de combinatie van (online) producten en diensten – waar ik al een tijd over nadacht en waar ’t bij bleef –  eindelijk praktijk is geworden. Zo heb ik sinds mijn deelname diverse audiocursussen gelanceerd waar inmiddels tientallen van verkocht zijn, direct vanaf mijn website. Een heerlijk gevoel!

Ook is de oproep om uit mijn comfortzone te komen goed overgekomen. Het rare is, voor mij is dit overbekende materie – het komt in mijn eigen trainingen ook aan bod – maar wanneer het om mijn eigen business gaat, werkt het blijkbaar anders en had ik een programma als dit echt nodig!”

Arjan Zuidhof van http://arjanzuidhof.nl
“Mijn besluit mee te doen aan het programma Business-Booster kwam omdat ik worstelde met het vinden van een uniek signatuur systeem met verschillende diensten daaromheen. Het programma heeft me tot dusver opgeleverd (en er komt nog meer) dat ik mijn eigen SWITCH-methodiek heb ontwikkeld! Daarnaast heb ik geleerd vanaf nu slechts 3 diensten aan te bieden in plaats van heel veel diensten.”
Tim Vanmarcke - Time to Switch - http://timetoswitch.eu

Voor wie?

De Business-Booster ‘Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid’ is geschikt voor zowel startende als meer ervaren ondernemers. Afhankelijk van het stadium waarin je bedrijf zich bevindt, zul je jouw focus leggen op die onderdelen die jou het meeste rendement opleveren. Wat alle deelnemers met elkaar gemeen hebben – startend of ervaren – is dat zij niet (langer) willen blijven hangen op het huidige niveau!

Om het maximale rendement uit de Business-Booster ‘Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid’ te halen is het van belang dat je een dienstverlener bent en dat je expertise op een bepaald vakgebied bezit waar je mensen of organisaties mee verder helpt en dat je die expertise graag met anderen deelt.

Voorbeelden van dergelijke dienstverleners zijn: coaches, trainers, consultants, adviseurs, therapeuten en healers.

De Business-Booster ‘Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid’ is niet geschikt voor je als:

 • je jouw bedrijf ziet als een zichzelf bedruipende hobby in plaats van een bedrijf waarmee je voor je inkomen zorgt.
 • je niet bereid bent je open te stellen voor feedback van anderen en geen open & veilige feedback kunt of wilt geven.
 • je er geen behoefte aan hebt om de informatie direct toepasbaar te maken voor je eigen onderneming.
 • je er tegenop ziet om als een expert in je vakgebied bekend te komen te staan.
 • je alles wilt blijven doen zoals je het altijd al doet (ondanks het feit dat het tot nog toe niet oplevert wat je wilt) omdat je gelooft dat klanten ook met je huidige werkwijze vanzelf op je afkomen – als je maar lang genoeg wacht.

 

De Business Booster ‘Meer Klanten, Meer Inkomen, Meer Vrijheid’ bestaat uit:

videoVier series van online video’s – in je eigen tempo te bekijken

Die samen alle onderdelen van het oorspronkelijke live-event beslaan. Deze leerzame en inspirerende video’s kijk je in je eigen tempo en op het tijdstip dat het jou het beste past. Het is alsof je in de zaal zit!
Je ontvangt toegang tot de video’s zodra je je hebt ingeschreven, zodat je werkelijke in je eigen tempo (snel als je dat wilt, over een langere periode als dat beter bij je past) de video’s kunt bekijken, de bijbehorende achtergronddocumentatie bestuderen en de opdrachten uitvoeren.

Met als speciale bonussen:

Om het maximale uit de Business-Booster ‘Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid’ te halen, ontvang je deze bonussen:

Bonus # 1: Alle Handouts c.q. materialen als PDF (t.w.v. € 50,-)

pdfJe ontvangt PDF-documenten van alle materialen die ik tijdens het oorspronkelijke driedaagse event aan de deelnemers uitdeelde. Zodat je zeker weet dat je niets mist aan informatie!

Bonus # 2: Toegang tot de besloten Business-Boost Facebookgroep (waarde niet in geld uit te drukken)

beslotenVia de besloten Business-Booster Facebook pagina zul je contact kunnen onderhouden met andere deelnemers aan dit programma. Zodat je de inspiratie van de video’s kunt vasthouden binnen deze groep bevlogen ondernemers!

Bonus # 3: Een uur 1-op-1 coaching via Skype met mij
Je hebt vast vragen of je wilt graag feedback op dat wat je hebt gemaakt. Dat kan! Je vindt in je e-mail de unieke link naar mijn online agenda waarmee je direct jouw 1-op-1 sessie met mij inplant.

Dit programma betaalt zichzelf terug in extra inkomen in alle jaren vanaf nu

Met wat je leert tijdens de Business-Booster zul je zonder twijfel je inkomen kunnen laten stijgen. Hoe fors die stijging is, wordt slechts beperkt door jouw inzet!

“Wie garandeert mij dat het werkt?“

Ik. En daar ben ik zo zeker van, dat ik die garantie hard durf te maken. Ik ben er van overtuigd dat je aan het einde van de Business-Booster ‘Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid’ blij bent dat je meegedaan hebt. En dat wat je geleerd hebt voor jouw bedrijf zoveel waarde zal hebben, dat het verre overtreft wat je hebt betaald.

garantie

Maar mocht jij constateren dat je niets hebt geleerd en geen stap verder bent gekomen, laat dat dan binnen 365 dagen na je inschrijving weten en je ontvangt je investering terug. Zonder discussie. Dat is de Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie die ik je geef. Ik neem je elk risico uit handen!

Nog even resumerend:

De Business-Booster ‘Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid’ biedt je:

 • Vier series inspirerende en motiverende videotrainingen, die je in je eigen tempo volgt. Hiermee realiseer je meer klanten, meer omzet en meer vrijheid voor jezelf. Een verdrievoudiging van je huidige omzet is zondermeer mogelijk als je de stappen zet die je leert!
 • Een systematisch, goed te volgen en op jouw bedrijf toegespitst stappenplan dat het implementeren van wat je leerde, gemakkelijk maakt.
 • Bonus #1: Alle Handouts c.q. materialen als PDF
 • Bonus #2: Toegang tot de besloten Business-Boost Facebookgroep

Ik heb de strategieën en technieken die je leert tijdens de Business-Boost Intensive ‘Meer Klanten, Meer Omzet, Meer Vrijheid’ zeven jaar lang bestudeerd bij topondernemers in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. Alles wat ik met je zal delen, heb ik zelf in de praktijk uitgeprobeerd. Ik weet wat werkt en wat niet. Ik heb enorme bedragen geïnvesteerd in coaching & mentoring op dit gebied. Waardoor ik weet en heb ervaren dat kennis, coaching en ondersteuning op dit gebied weliswaar een investering is, maar zich absoluut terugbetaalt in bedrijfsresultaat. En daarbij:

Je bent het waard om te investeren in je toekomst!

(En vergeet niet dat je je investering voor dit Business Booster Programma kunt opvoeren als bedrijfskosten – dus de belastingdienst betaalt mee!)

Deelnemers aan de live-driedaagse betaalden tot € 1997,- om er bij te zijn. Deze videoregistratie biedt precies dezelfde inhoud als het live event, maar is voor mij uiteraard goedkoper om te geven omdat er geen bijkomende kosten zijn. Vandaar dat ik dit Business Booster Programma normaal gesproken voor een lager bedrag kan aanbieden dan het live event: € 997,- om precies te zijn. De laatste paar jaar is er iets op persoonlijk vlak met me gebeurd waardoor ik je zo graag dit voordeel bied. Ik zie zoveel ondernemers worstelen. Ze denken dat het aan hen ligt dat ze ondernemen als zwaar ervaren en ploeteren door. Terwijl ik weet dat het makkelijker kan. Sterker nog: dat het veel makkelijker is dan je denkt! Dat gun ik iedereen. Daarom heb ik besloten dit Business Booster Programma aan te bieden tegen deze lage investering van slechts € 997,-.

Klik op de button hieronder om je in te schrijven voor slechts € € 997,- ex btw.

Pijlen

orange_signupnow

Je schrijft je in voor dit programma door op de betalingslink hierboven te klikken. Je komt dan in een beschermde betaalomgeving terecht waar je via Ideal kunt betalen. Na ontvangst van je inschrijving en je betaling, ben je als deelnemer ingeschreven. Je ontvangt een email ter bevestiging en krijgt direct toegang tot de online video’s.

Deelnemers van buiten Nederland kunnen zich opgeven door een mail te sturen aan contact@infomarketeers.nl onder vermelding van bedrijfsnaam, je voor- en achternaam, volledige adresgegevens en telefoonnummer. Je ontvangt dan een elektronische factuur met de voor een internationale betaling benodigde gegevens. Je inschrijving is pas definitief nadat de betaling door ons ontvangen is.

Op onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Aanschaf van een onze producten of inschrijving voor een van onze programma’s betekent dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Ik ga graag met je aan de slag!

Hartelijke groet,
handtekening0001
Linda Spaanbroek

 

PS: Als je toch nog twijfelt, kijk dan hieronder wat de ervaringen van verschillende deelnemers aan deze 3-daagse zijn!

“Ik worstelde met allerlei zaken in mijn bedrijf én mijn leven. Als architect werkte ik vooral één op één met mijn klanten. Dat kostte me veel tijd. In mijn omgeving had ik, wegens mijn verhuizing, geen netwerk. En ik kon een gezin met drie kleine kinderen lastig combineren met het runnen van mijn bedrijf. Ik had geen overzicht, geen focus en geen plan.Het programma  heeft ervoor gezorgd dat ik op een heel andere manier omga met mijn bedrijf en leven. Ik heb de touwtjes in handen. Tijdens het programma werden de mogelijkheden voor de groei van mijn bedrijf ineens heel helder. Het heeft mijn ogen geopend! Mijn marketing en diensten staan nu in een heel ander licht.Ik geef meer waarde aan mijn bedrijf, ben minder afhankelijk van mijn locatie en kan mijn eigen werktijden bepalen. Mijn bedrijf en mijn gezinsleven met drie kleine kinderen zijn zo heel goed te combineren. Dank je Linda!”
Lisette Schoenmaker - De Verbouwingsarchitect - http://www.lisetteschoenmaker.com

“In 2012 deed ik mee aan het programma en was ik net moeder geworden. Ik worstelde met het vormgeven van mijn bedrijf op zo’n manier dat ik optimaal kon genieten van mijn dochtertje én van mijn werk. Ik wilde heel graag meer op afstand (vanuit huis) gaan werken, maar ik wist niet hoe. (Ik werk als managementcoach met behulp van paarden – en die paarden kan ik moeilijk op afstand inzetten ;-))

Het Business-Booster Programma heeft me geholpen bij het neerzetten van een businessmodel waarbij ik meer op afstand werk, terwijl ik mijn klanten nog steeds even goed help. Onlangs zei zelfs een van mijn klanten dat ze nu méér leert doordat een deel van de coaching op afstand plaatsvindt!
Daarnaast heeft Linda mij geholpen prioriteiten aan te brengen in mijn werk. In de beperkte tijd die ik nu heb om te werken, weet ik precies wat ik moet doen en wat er écht toe doet. Daardoor blijven de klanten komen en kan ik tegelijkertijd genieten van mijn dochter!”

Wendela den Tonkelaar van Onbewuster - www.onbewuster.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: de hierboven beschreven resultaten zijn voorbeelden van door mijzelf en mijn klanten behaalde resultaten en bieden geen garantie. De te behaalde resultaten zijn namelijk afhankelijk van individuele aspecten als achtergrond, inzet en bedrijfsvoering.