Attentie, ondernemers zoals coaches, trainers, therapeuten, tekstschrijvers, consultants, en adviseurs:

Ben je er klaar mee om je bedrijf in de marge te runnen en wil je systematisch bouwen aan een serieus bedrijf waarin je meer klanten helpt, meer omzet draait en doet wat je het liefste doet?

Stel je voor hoe je leven en je bedrijf er eruit zouden zien als je met veel minder moeite meer klanten zou kunnen aantrekken…

Met het Business Building Programma ligt dit voor je binnen handbereik!

Van: Linda Spaanbroek

Datum: 11 mei 2016

Hai collega-ondernemer,

Herken jij je in één van de volgende situaties?

 • Je bent ontzettend goed in je vak maar je verdient onvoldoende. Je omzet is laag of te laag. Veel hoger dan € 35.000 omzet op jaarbasis kom je niet. Potentiële klanten lijken de waarde van je dienstverlening niet te zien. Terwijl je een dienst verleent die écht een verschil maakt in het leven of werk van je klanten.
 • Je hebt het gevoel dat je achter klanten aan moet jagen en verlangt ernaar dat zij naar jou toekomen. Zodat je van de stress af bent, veroorzaakt door het feit dat je nooit weet waar en wanneer je je volgende klant zal vinden.
 • Je bent stevig aan het netwerken maar merkt dat die contacten je niet de hoeveelheid werk opleveren die je nodig hebt om van te kunnen leven. Waardoor je afhankelijk blijft van het inkomen van je partner of een baan ‘ernaast’. Je wilt niet langer gedwongen zijn om alles aan te pakken om brood op de plank te krijgen, maar wilt werken met leuke klanten aan projecten of diensten waarvoor je je bedrijf startte. Zodat je jouw passie nu echt te gelde kunt maken.
 • Je hebt al verschillende strategieën uitgeprobeerd die je geen van allen écht hebben gebracht wat je zoekt: voldoende klanten én het soort klanten waarmee je graag werkt. Je zou soms willen dat iemand je gewoon de kortste route vertelt om je bedrijf op het niveau te krijgen waarnaar je verlangt.
 • Marketing is niet jouw ding – terwijl je weet dat je het nodig hebt om met meer gemak meer klanten te krijgen. Wat je zoekt is de juiste informatie om de gewenste transformatie in je bedrijf vorm te geven.

Geloof me, ik weet hoe je je voelt 🙂 . En ik ben er klaar voor om je te helpen!  Ik ben Linda Spaanbroek en ik heb in jouw schoenen gestaan.

Ruim zeven jaar geleden startte ik een onderwijsadviesbureau. Al snel merkte ik dat het onderwijs een stugge markt is, waar het lastig is om als kleine zelfstandige aan klanten te komen. Ik liep legio netwerkbijeenkomsten af en bezocht plekken waar ik mijn doelgroep zou kunnen tegenkomen. Maar eigenlijk leverde dat niets op. Leuke gesprekken, dat wel. En aangename contacten, ook nog maanden daarna.

Maar klanten? Nauwelijks. Tenminste, niet het soort klanten dat ik zocht. De vele contacten die ik opdeed, leidden wel tot opdrachtjes her en der. Maar dan als orthopedagoog of coach, zelden als onderwijsadviseur. Wat ik ook erg stressvol vond, was het feit dat ik nooit het gevoel had dat er continuïteit in mijn bedrijf zat.

Daarover raakte ik met iemand aan de praat die me adviseerde om serieus aan marketing te gaan doen. Dat riep bij mij het een en ander aan irritatie op. Want in mijn opleiding had ik marketing leren kennen als een tamelijk droog vak met soms een onaangename bijsmaak. De 4 P’s, USP’s, DMU’s … het had voor mij de klank van manipuleren. En dat was niet wat paste bij het bedrijf dat ik voor ogen had. Toch leek marketing bedrijven de enige keus, want wat ik tot dan toe had ondernomen, had niet geleid tot het gewenste resultaat.

Omdat ik vastbesloten was om een succes te maken van mijn bedrijf, ging ik op zoek naar een vorm van marketing die authentiek en respectvol was. En die bleek te bestaan! Ik heb de afgelopen jaren een diepgaande studie gemaakt van de Angelsaksische principes op het gebied van informatiemarketing. Door zelfstudie, workshops, coachingprogramma’s en mentoring heb ik geleerd hoe het zou moeten – en gemerkt dat het in Nederland soms heel anders werkt.

Met vallen en opstaan kwam ik er achter hoe bepaalde technieken toepasbaar zijn in de Nederlandse cultuur. En met succes, al zeg ik het zelf ;-). Toen ik de juiste stappen eenmaal te pakken had, wist ik in zeer korte tijd een doorlopende stroom klanten voor mijn bedrijf te genereren. Zo doorlopend dat het opviel en collega’s mij vroegen hen te helpen ook hun bedrijf succesvol te maken.

Dat leidde uiteindelijk tot de start van InfoMarketeers. Omdat ik toen (half april 2009) inmiddels met vallen en opstaan had ontdekt welke technieken toepasbaar zijn in de Nederlandse cultuur en welke niet, kon ik een vliegende start maken.

In acht maanden tijd bouwde ik een expertstatus en een klantenkring op die het me mogelijk maakten mijn eerste bedrijf te sluiten en volledig te leven van InfoMarketeers. En – niet om op te scheppen maar om je te laten zien hoe ongelimiteerd de mogelijkheden zijn – in 2010 vervijfvoudigde ik mijn omzet tot ver over de ton, ondanks het feit dat mijn scheiding en het effect hiervan op mijn kinderen veel aandacht vroegen. In 2011 verdubbelde ik die omzet ruimschoots EN won ik de FZ Award “Vrouwelijke ZZP ondernemer van het jaar”!

Inmiddels ben ik geen ZZP ondernemer meer; mijn medewerkers ondersteunen me waardoor ik me volledig kan concentreren op het werken met mijn klanten en de verdere ontwikkeling van mijn bedrijf.

Het is gelukt een onderneming op te bouwen waarmee ik een riante omzet genereer in 24 – 30 uur per week en het grootste deel van mijn tijd kan werken waar en wanneer ik dat wil. Ik heb tijd over voor mijn gezin, mijn partner en mijn vrienden. (En om ziek te worden – helaas heb ik in 2012 2x in het ziekenhuis gelegen. Maar door de structuur van mijn bedrijf en de opzet van mijn marketing kon vrijwel alles doordraaien en bleef er ook omzet binnen komen terwijl ik herstelde).

Mijn geheim voor succes? Ik volg een aantal systematische stappen die ik keer op keer herhaal.

De systematiek die de sleutel tot succes blijkt te zijn, is eenvoudig te leren en heb ik voor je vastgelegd in het VliegwielMarketingSysteem. Het zijn systematische stappen die iedereen onder de knie kan krijgen. Voor de implementatie van het VliegwielMarketingSysteem heb je inzet en energie nodig. Het kost nu eenmaal tijd en inspanning om te leren hoe, welke en wanneer bepaalde activiteiten nodig zijn om jouw gestage stroom klanten op gang te brengen. Heb je die stappen eenmaal genomen, dan heb je een vliegwiel in werking gezet dat met steeds minder energie steeds harder gaat draaien. En op termijn klanten geneert op de automatische piloot! Daarbij is het belangrijk om je te realiseren …

Echt nieuwe kansen en mogelijkheden creëer je niet in een handomdraai.

Te vaak zie ik mensen vol enthousiasme starten met het ‘doen’ van marketing. In de verwachting dat het mogelijk is om ‘effe snel’ te zorgen voor klanten en daarna alleen met hun inhoudelijke werk bezig te zijn. Helaas… als jij daar ook op hoopt, heb ik slecht nieuws voor je: als je een bloeiend bedrijf of een goedlopende praktijk wilt opbouwen, zul je vanaf nu altijd een deel van je tijd aan marketing moeten besteden.

Het is noodzakelijk om een ‘marketingspier’ te ontwikkelen die je langzaam traint totdat je eigenlijk niet meer merkt dat je die spier gebruikt. En dat trainen van je marketingspier is veel makkelijker als je daarbij begeleid wordt en de zaken rustig kunt opbouwen. Want net als wanneer je naar de sportschool gaat, heeft een korte trainings-impuls het nadeel dat het ontzettend moeilijk is om in je uppie na 6 of 8 weken training weer alles alleen te moeten doen.

Wil je een stevig bedrijf neerzetten dan is het van groot belang dat je jezelf daarbij verzekerd van alle elementen van de Succesdriehoek. 

succesdriehoek

Met een jaarprogramma zorg je hiervoor en blijf je gemotiveerd, werk je naar iets toe wat HAALBAAR is EN krijg je de resultaten die je wenst. Want het aantrekken van klanten een geautomatiseerd onderdeel van je bedrijfsvoering maken, is een proces, een houding, een model dat je leert over een langere periode. Vandaar dat ik dit 12 maandenprogramma heb ontwikkeld waarmee je verzekerd bent van de marketingkennis, actiegerichte focus en ondersteuning die je nodig hebt om je passie te ontwikkelen naar een stevig bedrijf met meer klanten en meer omzet.

 

Het Business Building Programma is een jaarprogramma dat alle stappen bevat waarmee je zorgt voor voldoende klanten en een stijgende omzet – voor nu en voor de toekomst!

Vriend Jaap

Schoenmaker Lisette

Stel je voor hoe het zou zijn als …

 • Je precies zou weten hoe je jouw passie, kennis en vaardigheden kunt omzetten in een winstgevend bedrijf. Zodat je de vrijheid hebt om te doen waar je van houdt en de inkomsten genereert die bij je levensstijl passen!
 • Je de technieken zou kennen waarmee je meer klanten kunt trekken met minder moeite. Zodat je meer verdient terwijl je minder tijd steekt in acquisitie en minder (of geen) netwerkbijeenkomsten hoeft af te lopen waarvan de opbrengst vaak summier is.
 • Je minder afhankelijk zou zijn van een selecte groep afnemers. Doordat je een manier van werken heb gevonden die een gestage stroom inkomsten oplevert – ook van buiten je huidige netwerk.

Met deelname aan het Business Building Programma kun je dat bereiken!

Sap-Faber Manouschka

 

Palinck Claudette

 

In maandelijkse modules, verdeeld over 4 fases, implementeer je het VliegwielMarketingSysteem voor jouw dienst.

Je leert hoe je jouw expertise kunt inzetten om op een professionele en ethische manier klanten aan te trekken. Zonder manipulatie maar door op een systematische manier te bouwen aan een oprechte relatie met je potentiële klanten.

Over een periode van 12 maanden is dit wat je in concrete, elkaar versterkende stappen zult doen. Terwijl ik je behoed voor de gebruikelijke valkuilen!

1. In fase één leg je het fundament voor groei

 • Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je ruimte kunt maken en focus kunt geven aan je marketingactiviteiten zodat deze echt rendement gaan opleveren.
 • Je ontdekt wie of wat je hongerige markt is en weet waar je jouw potentiële klanten kunt vinden.
 • Je ontwikkelt een focus op de aspecten van je dienstverlening die voor potentiële klanten van belang zijn om met je in zee te gaan. (Alleen dit onderdeel op zich zorgt er al voor dat je veel hogere prijzen kunt vragen en dus meer omzet genereert!)
 • Je weet hoe je jouw expertise zo inzet, dat deze klanten voor je aantrekt.
2. In fase twee maak je je aanbod rendabel

 • Je creëert een klantmagnetische marketingboodschap waardoor iedereen zondermeer begrijpt wat je doet, hoe je helpt en waarom ze klant bij je willen worden.
 • Je ontwikkelt een systeem waarmee je de vijver waarin je naar klanten vist, vele malen groter maakt dan hij nu is. Ongeacht of je klanten organisaties of particulieren zijn.
 • Je (her)ontwikkelt je aanbod in een vorm die je dienstverlening veel rendabeler zal maken.
3. In fase drie leer je jouw aanbod zo te presenteren dat het een magnetische werking op je potentiële klanten heeft

 • Je weet je website te ontwikkelen of te herschrijven dat klanten je vanuit het niets gaan bellen.
 • Je kunt je aanbod zo presenteren dat je veel vaker “ja” hoort op je aanbod en veel minder “misschien”, ”nu niet” of “nee, bedankt”.
 • Je ontwikkelt meesterschap in het sluiten van de verkoop op een manier die je klanten helpt, niet manipuleert. En die er natuurlijk voor zorgt dat je meer omzet genereert!
4. In de laatste fase, fase vier, ben je er klaar voor om je acquisitie te automatiseren
 • Je maakt het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week je dienst te verkopen. Terwijl jij heel andere dingen doet!
 • Je leert hoe je met een TeleSeminar van een uur zorgt voor duizenden tot tienduizenden euro’s omzet.
 • Je hebt precies onder de knie hoe je emails schrijft die enthousiasmeren zonder onecht te worden. Emails die leiden tot klanten EN voor omzet zorgen!

 

Afhankelijk van je inzet en je startsituatie in dit programma, kun je vanaf de 2e fase een effect op je omzet verwachten. Implementeer je alles wat je leert, zoals je het leert en in de maand dat je het leert, dan is dit de omzetstijging die ik voor je verwacht:

Hoen Elske

Bransen Hester

Kleijs-Bekkers Miek

Dit zijn de componenten van het programma waarmee je stap voor stap en met antwoorden op jouw specifieke vragen voor overzicht, rust en resultaat zult zorgen:

 

1. Maandelijkse Marketing MasterClass (12 in totaal, waarde € 2.364,-)

Signpost "Best Practice"Elke maand ontvang je via ons online leerplatform toegang tot de nieuwe MasterClasses waarin je diepgaand uitleg krijgt over een specifiek en noodzakelijk onderdeel van je marketing. Ik leer je stapsgewijs de technieken die ervoor zorgden dat mijn omzet in het eerste volle kalenderjaar sinds de start al boven de 6 cijfers uitkwam. Met deze Masterclasses krijg je alleen voorgeschoteld wat je nodig hebt om je klantenstroom op gang te brengen – toegespitst op de Nederlandse en Belgische markt. Geen wollig gedoe of overbodige franje, maar direct toepasbare informatie die jij nog slechts hoeft te implementeren. Uit alles wat er ‘out there’ te vinden is aan marketinginformatie, heb ik de noodzakelijke basis voor je gezeefd. Zodat jij geen dagen, weken of maanden bezig bent om het kaf van het koren te scheiden. Jij kunt direct aan de slag met wat werkt in Nederland en/of Vlaanderen om een stevige marketingbasis onder je bedrijf te leggen – en ik vertel je tot in detail hoe je het ‘t makkelijkste doet, zodat er niets te raden overblijft. Je ontvangt de maandelijkse Masterclasses als MP3 bestand via ons online trainingsplatform. Zo kun je de materialen bestuderen waar en wanneer jou dat het beste uitkomt!

Siltasalmi Jaana

2. Drie x per maand* een telefonische Vraag & Antwoordsessie waarin je al je vragen aan me kunt voorleggen (waarde € 1.550,-) 

lindatelefoonschrijvendOnzekerheid over wat jij in jouw specifieke situatie het beste zou kunnen doen, is de grootste veroorzaker van stagnatie in de ontwikkeling van je bedrijf. Met deze Vraag & Antwoordsessies heb jij geen enkele reden (en geen enkel excuus!) om te stagneren. Bijna elke week is er een Vraag & Antwoordsessie zodat je nooit lang met je vragen blijft rondlopen!

Het beluisteren van de MasterClass van betreffende maand geeft je in principe alle informatie die je nodig hebt om te implementeren wat je leert. Maar je zult vragen hebben zodra je gaat implementeren. Misschien over hoe je iets precies doet of twijfel je of een bepaald aspect wel voor jouw dienstverlening geldt. Maar het kan ook zijn dat je gewoon even de zekerheid van mij wilt krijgen dat het klopt wat je hebt bedacht of gedaan. Die zekerheid geef ik je graag tijdens de Vraag & Antwoordsessies van gemiddeld 45 minuten. Deze groepssessies vinden in de regel plaats op dinsdag of donderdag. Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn, dan heb je de mogelijkheid je vragen van te voren in te sturen.

(*) In de zomervakantie zal er een periode van 4 weken zijn waarin geen Vraag & Antwoordsessies plaatsvinden en ook in de kerstvakantie houden we twee weken vrij. Het is immers voor elke ondernemer belangrijk af en toe helemaal los te zijn van zijn van je bedrijf.

 

3. Twee live events met training, workshop-elementen & netwerken (waarde € 994,-) 

BBS12sept12

In de Verenigde Staten en Engeland is het heel gebruikelijk om programma’s als dit volledig virtueel te laten plaatsvinden. Maar wij Nederlanders & Vlamingen… wij houden van persoonlijk contact 😉 . Daarom vindt er twee keer per jaar een inspirerend en verdiepend event (dagseminar) ‘live’ plaats op een prettige locatie in de omgeving van Utrecht.

Zodat je in praktijk met mij en je collega-deelnemers een verdiepingsslag maakt in de ontwikkeling van je bedrijf. Deze spetterende events vinden plaats op 18 april 2016 en in september 2016. De exacte datum volgt zodra die bekend is.

 

4. Downloadbare MP3’s van alle MasterClasses en telefonische Vraag & Antwoordsessie voor jouw succesbibliotheek (waarde € 600,-) 

Man Listening to MP3

Zowel de MasterClasses als de telefonische Vraag & Antwoordsessies zullen worden opgenomen. Dit geeft je de gelegenheid om te luisteren waar en wanneer jij maar wilt! Bovendien bouw je zo een luisterbibliotheek op van waardevolle marketinginformatie waar je nog jaren op terug zult grijpen. (En zoals vaak bij dit soort dingen: tijdens de tweede, derde of vierde keer luisteren hoor je weer heel andere tips dan de eerste keer!)

 

5. Maandelijkse Actie-checklist (waarde € 564,-)  

checklistJe ontvangt elke maand een Actie-checklist die het je gemakkelijk maakt om het onderwerp van de maand snel en goed te implementeren. Zodat wat je leert, ook direct toepasbaar is voor je bedrijf. Zo zorg je niet alleen voor nieuwe informatie, maar ook voor werkelijke transformatie! Belangrijk! Zoals bij de MasterClasses hierboven al expliciet gezegd: ik ga in dit programma voor de kern van de zaak, zonder overbodige info er omheen. Zowel met de informatie tijdens de twee dagseminars als van de MasterClasses heb je ECHT iets in handen. Niet alleen een gevoel dat het anders kan, maar ook daadwerkelijk de tools. Stap voor stap zul je jezelf in dit jaar een scala aan marketingvaardigheden eigen maken. Zodat je een stevige basis onder je bedrijf legt dat je daarna naar believen kunt uitbouwen.

 

6. Transcripties van de MasterClasses (waarde € 470,-) 

Bij elke MasterClass ontvang je de letterlijk uitgeschreven tekst als PDF-document. Omdat sommige mensen makkelijker lezen dan ze luisteren. En om het je makkelijk te maken als je snel iets wilt terugzoeken dat je in de MasterClass hebt gehoord.

 

7. Templates & checklist (waarde: niet in geld uit te drukken)

Waar nodig en nuttig, ontvang je bij de MasterClasses extra PDF-bijlagen die het je makkelijk maken het geleerde toe te passen op jouw situatie. Hierbij kun je denken aan schema’s, voorbeeldteksten waarin je alleen ‘jouw’ ding hoeft in te vullen, checklists of stappenplannen.

Kee Samantha

 

Met de inhoud van het Business Building Programma heb je alles in handen om je bedrijf in een jaar tijd naar een veel hoger plan te tillen.  

Toch doe ik graag iets extra’s voor je om je maximaal kans op succes te bieden. Naast bovenstaande krijg je de volgende waardevolle bonussen:

BONUS #1: Online Kick-off, om een vliegende start te maken! (waarde € 97,-)

Tablet pc showing media player on screen with a cup of coffee onBij inschrijving voor het programma ontvang je deze extra video-module die je helpt het maximale uit het programma te halen. Ik behoed je bij voorbaat voor de meest voorkomende valkuilen waardoor dienstverleners hun bedrijf onvoldoende van de grond krijgen.

 

BONUS #2: Maandelijkse mini-Mindset Masterclass (waarde € 360,-) 

mp3 iconOndernemen is meer dan marketingtechnieken alleen – hoe je tegen dingen aankijkt en over zaken denkt, heeft grote invloed op je resultaat. De mindset-aspecten die van belang voor je zijn, komen aan bod tijdens deze korte maandelijkse Mindset Masterclasses. Een mini-Masterclass die je bij de les houdt, behoedt voor valkuilen, zorgt voor focus, motiveert en stimuleert… het hele jaar door!

BONUS #3: Online Netwerkforum (waarde € 297,-) 

BBS9sept_groepjeDeze exclusieve besloten Facebook groep biedt je de gelegenheid om tussen onze telefonische en live-bijeenkomsten te brainstormen met de andere deelnemers. Dit forum kan, als je er gebruik van maakt, een van de meest waardevolle onderdelen van het programma zijn. Via het Business Building forum zul je de mogelijkheid hebben om contact te onderhouden met ondernemers die net als jij SERIEUS bezig zijn om hun bedrijf te transformeren. Je vindt hier antwoord op je vragen en onderlinge inspiratie. Je zult gesteund en aangemoedigd worden door collega-deelnemers, delen in elkaars successen, leren van elkaars fouten en steun vinden als de dingen niet gaan zoals je graag zou willen, zodat het makkelijker wordt om door te zetten.

 

BONUS #4: Het online programma Implementeren in Flow (waarde € 997,-) 

 • Module 1: het Implementatieprobleem. Waarom we niet doen wat we willen doen.
 • Module 2: de 1e stagnerende factor ‘twijfel’. Hoe dat werkt als het gaat over ondernemen (en waarom we vaak veel minder twijfel hebben over bijv. het avondeten…)
 • Module 3: de stagnerende factor die ‘haast’ heet. Die voelt misschien wat tegenstrijdig, want daarmee kom je toch in actie? Niets is minder waar…
 • Module 4: de 3e stagnerende factor ‘zekerheid’. We willen graag zekerheid – maar is dat überhaupt haalbare kaart?
 • De laatste module gaat over de 4e stagnerende factor gaat over angst en flow.

Hulleman Jacqueline

Durf jij uit je comfortzone te stappen en te gáán voor meer klanten en meer omzet?

Met deelname aan het Business Building Programma pak je de kans om je marketing en je bedrijf te ontwikkelen naar een bedrijfseconomisch gezond niveau. Zodat je bedrijf ‘staat’ als een huis!

 

Burger Waldien

 

Het Business Building Programma is speciaal ontwikkeld voor  parttime en fulltime ondernemers die in de opbouwfase van hun bedrijf zitten.

Misschien heb je er een baan naast, misschien wil je gewoon meer klanten. Hoe dan ook, je wilt een serieus bedrijf neerzetten dat door niemand verward kan worden met een dure hobby. Het is voor succesvolle deelname aan dit programma niet nodig dat je al met klanten gewerkt hebt. Wat wel cruciaal is, is het feit dat je een ijzersterke basis voor een onderneming wilt neerzetten die toekomststormen kan weerstaan. Voor de zekerheid wil ik je ook meegeven wat de signalen zijn die aangeven dat dit programma niet geschikt voor je is. Deelname is geldverspilling als je:

 • In de hobby-sfeer wilt blijven.
 • Graag zelf het wiel uitvindt.
 • Er moeite mee hebt om een beproefde marketing-receptuur te volgen.
 • Verwacht dat je zonder noemenswaardige inspanning op miraculeuze wijze voldoende klanten gaat aantrekken en in je eerste jaar als dienstverlener tonnen omzet gaat draaien. (Lever je de juiste inzet dan is een sterke omzetstijging in dit eerste jaar zeker mogelijk, dat hebben voorgaande deelnemers bewezen. Maar de doorgroei naar een ton of meer omzet, daarvan schat ik in dat je die pas in het tweede of de volgende jaren mag verwachten.)
 • Geen feedback kunt en wilt horen en er ook niet om zal vragen.

 

Mocht je ondanks alle voordelen en opbrengsten toch opzien tegen het betalen voor een dergelijk waardevol programma waarmee je een bloeiend bedrijf kunt opbouwen, dan ben je waarschijnlijk niet de ondernemer die op dit moment baat heeft bij het Business Building Programma.

Dit programma is specifiek gericht op mensen die hun werkzaamheden als een serieus bedrijf (willen) neerzetten, uitbouwen en verbeteren. En die zoveel vertrouwen in de waarde van hun dienst hebben, dat zij daarin durven te investeren. (No hard feelings als dat op dit moment niet bij je past; ik respecteer je keuze om niet te investeren… het heeft bij mij ook een tijdje geduurd voordat ik inzag dat een dergelijke investering een garantie voor mijn succes was.)

Dit programma is vooral geschikt voor ondernemers die vanuit hun passie en talent, in samenwerking met mij en de andere deelnemers, willen werken aan het systematisch aantrekken van klanten. De deelnemersgroep zal bestaan uit een gemixte groep ondernemers met uiteenlopende diensten van ‘hard’ (zoals bijvoorbeeld computertrainingen) tot ‘soft’ (zoals bijvoorbeeld healing). Sommigen met organisaties als klant, anderen met diensten gericht op particulieren. Dit is een bewuste keuze omdat ik heb gemerkt dat je vaak tot de beste ideeën komt voor mensen die iets totaal anders doen dan jijzelf en vice versa. Zo kom je met elkaar tot de meest vruchtbare oplossingen voor jezelf en elkaar!

De Jong Dieke

Je kunt je NU inschrijven voor het Business Building Programma!

Voor ik je vertel wat jouw investering in dit 12-maanden groepsprogramma is, wil ik je vragen dit in overweging te nemen:

 • Ik werk als coach zowel individueel als in groepsverband met ondernemers. Ik heb kunnen vaststellen dat het ontbreken van een stevige marketingbasis voor jaren frustratie en tekort aan klanten oplevert. Wat mensen niet in hun eentje lukt, blijkt goed te doen met de ondersteuning van een stapsgewijs opgebouwd programma. Aan de hand genomen worden door een ervaren mentor die een flink aantal stappen op je voor loopt, is in veel gevallen het verschil tussen ‘het niet of nauwelijks redden’ en ‘het maken’.
 • Dit programma betaalt zichzelf terug in extra inkomen in alle jaren vanaf nu. Met wat je leert in het Business Building Programma zul je zonder twijfel je inkomen kunnen laten stijgen. Hoe fors die stijging is, wordt slechts beperkt door jouw inzet!
 • Met alleen de MasterClasses ben je al verzekerd van 10 uur van mijn aandacht (dus € 4000,-). De live dagseminars vertegenwoordigen een waarde van € 997,-. Alleen deze twee onderdelen zijn samen dus al € 5000,- waard!
 • Het heeft mij tot nu toe meer dan € 100.000 en ruim zes jaar gekost om mij de kennis eigen te maken die ik zonder voorbehoud met je zal delen in dit komende jaar. Die investering hoef jij niet meer te doen!

Jouw investering is slechts 5 x € 660,- exclusief BTW! Uiteraard kun je er ook voor kiezen in één keer te investeren. Bij investeren in één keer voldoe je € 2997,- exclusief BTW direct bij inschrijving. En je bespaart dus € 300,-!

Maar als je nu direct start krijg je € 1000,- korting!

Kies de inschrijfoptie die het beste bij je past:

Investeer eenmalig 1997,- excl. BTW en bespaar € 1000 + € 300

 

Investeer in 5 makkelijke termijnen van 460,- excl. BTW

en bespaar € 1000

 

 

Mijn risico-vrije inschrijfgarantie

Ik kan me voorstellen dat je er niet helemaal zeker van bent of dit programma bij je past. Daarom geef ik je graag de gelegenheid om zonder risico zelf te ervaren wat dit programma voor je kan betekenen.

Schrijf je in, doe de eerste maand volledig mee (blijkend uit je aanwezigheid bij het bonus-event, het actief vragen stellen tijdens elk van de drie Vraag & Antwoordsessies en aantoonbare uitvoering van de opdrachten in de 1e Masterclass) en als blijkt dat het programma je niet bevalt, laat ons dan voor de 31e dag van jouw deelname weten dat je je geld terug wilt. En dat krijg je dan, zonder verdere vragen.

Ik kan je deze garantie zonder voorbehoud te geven. Ik weet namelijk dat zodra je aan de slag gaat met de 1e MasterClass, je verrast zult zijn dat de inzichten die je krijgt nog groter zijn dan ik je hier durf te beloven ;-).

 

Je schrijft je in voor dit programma door op de inschrijvingslink hierboven of hieronder te klikken. Je komt dan in een beschermde betaalomgeving terecht waar je via Ideal kunt betalen. Na ontvangst van je inschrijving en je betaling, ben je als deelnemer ingeschreven. Je ontvangt een email ter bevestiging met alle informatie die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met de Kick-off.

Deelnemers van buiten Nederland kunnen zich opgeven door een mail te sturen aan contact@infomarketeers.nl onder vermelding van naam, volledige adresgegevens, telefoonnummer en, indien van toepassing, je buitenlandse BTW-nummer. Je ontvangt dan een elektronische factuur met de voor een internationale betaling benodigde gegevens. Je inschrijving is pas definitief nadat je investering door ons ontvangen is.

Kies de inschrijfoptie die het beste bij je past:

Investeer eenmalig 1997,- excl. BTW en bespaar € 1000 + € 300

 

Investeer in 5 makkelijke termijnen van 460,- excl. BTW

en bespaar € 1000

 

De kleine lettertjes

Bij inschrijving verplicht je je tot deelname aan dit programma voor de duur van 12 maanden. Er vindt geen restitutie van je investering plaats wanneer je besluit eerder te stoppen. Mocht er sprake zijn van betaling in termijnen dan blijft de betalingsverplichting van openstaande termijnen bestaan. Voor betaling in termijnen ontvang je elke maand een factuur die binnen 7 dagen voldaan dient te zijn. Bij overschrijding van deze termijn vervalt het recht op de overige onderdelen van het programma. Op je inschrijving voor dit programma is de wettelijke bedenktijd voor internetaankopen van toepassing. Dit houdt in dat je tot 14 dagen na inschrijving zonder opgaaf van reden je inschrijving kunt intrekken en recht hebt op teruggave van reeds betaalde bedragen.
 
Op onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Aanschaf van een onze producten of inschrijving voor een van onze programma’s betekent dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.Ik ga graag met je aan de slag om jouw ideale bedrijf op te bouwen!

Linda Spaanbroek

PS I: Als je ‘ja’ zegt tegen dit programma, zeg je geen ‘ja’ tegen mij, maar tegen jezelf. En dat ben je waard!

PS II: Toen ik in 2008 tekende om met mijn eerste mentor te werken, was dat een sprong in het duister voor me, maar het bleek een investering te zijn die zichzelf over de jaren 30-voudig heeft terugbetaald. Jouw investering in DIT programma is een fractie van wat ik toen betaalde, maar zal gelijksoortige resultaten voor je kunnen bewerkstelligen. Als ik iets zou kunnen veranderen aan mijn beslissing om me in marketing te verdiepen, dan is er maar een ding dat ik anders zou doen: er eerder mee starten!

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: de hierboven beschreven resultaten zijn voorbeelden van door mijzelf en mijn klanten behaalde resultaten en bieden geen garantie. De te behalen resultaten zijn namelijk afhankelijk van individuele aspecten als achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling, motivatie, inzet en bedrijfsvoering.

Alleen de komende
dagen
uur
minuten
seconden
€ 1000 korting