Alleen voor dienstverlenende ondernemers de meer klanten willen:

Boost je bedrijf met een Ezine Nieuwsbrief die klanten trekt!

Leer in 6 stappen hoe je met minimale netwerkactiviteiten en zonder acquisitie te plegen meer klanten aantrekt met een email nieuwsbrief

 

 

Hai ondernemer (of bijna-ondernemer),

 • Ben jij – net als ik ooit was – gefrustreerd door het beperkte effect dat netwerken heeft op het aantal klanten dat je binnen haalt? Als je het maar vaak en lang genoeg doet, kun je uiteraard klanten vinden door fanatiek te netwerken. Maar de tijd die er in gaat zitten… En hoeveel koppen koffie kan een mens in een week drinken?! Met keer op keer ontzettend aardige mensen die samen niet of maar moeizaam de stroom klanten vormen waar je behoefte aan hebt.
 • En hou je niet van het plegen van de klassieke vormen van acquisitie? Waarbij je vanuit het niets, of soms op basis van een tip van iemand anders, in de telefoon moet klimmen om mensen te overtuigen van de waarde van jouw dienst? Ik ken het gevoel ;-).

Voor mij persoonlijk staat cold-calling absoluut in mijn stress-veroorzakers-top-tien. Zelfs het nabellen van potentiële klanten over wie ik de tip heb gekregen dat ze wellicht geïnteresseerd zijn in mijn dienstverlening, is niet mijn hobby.

Heel eerlijk gezegd doe ik het nooit. Gelukkig blijkt dat ook niet nodig!

Desondanks heb ik een bedrijf opgebouwd met een gestage stroom klanten en een omzet van tonnen per jaar!

 

 

Hoe zou het zijn als je de technieken zou beheersen die zorgen voor voldoende klanten vanuit je luie stoel?

Ik heb in de praktijk ondervonden dat een Ezine Nieuwsbrief daarvoor hét middel is. Voor twee verschillende bedrijven in twee verschillende branches blijkt het een ideale netwerkmethode waarmee ik met veel minder moeite meer klanten aantrek. En bij mijn klanten zie ik hetzelfde gebeuren. Het werkt dus écht. En tegen minimale kosten!

 • Toch is het starten en onderhouden van een succesvolle eZine Nieuwsbrief niet zo eenvoudig als het lijkt. Want waar te beginnen? Hoe val je op tussen alle andere gratis nieuwsbrieven? En wat moet je precies doen om ervoor te zorgen dat je eZine doet wat het moet doen, namelijk voor klanten zorgen? Misschien heb je zelfs al een eZine Nieuwsbrief die weinig of geen effect heeft op het aantal klanten dat je krijgt. En heb je inmiddels het gevoel dat een eZine vooral tijd kost in plaats van tijd bespaart.

Troost je, je bent beslist niet de enige die zijn of haar enthousiasme voor een eZine Nieuwsbrief ziet stranden in een berg werk en hetzelfde aantal klanten als voor die tijd.

Om vanuit je luie stoel klanten te kunnen aantrekken, is het absoluut noodzakelijk dat je de juiste en in Nederland werkende technieken en strategieën toepast bij het maken en verzenden van je eZine. Je zou natuurlijk een goed boek kunnen aanschaffen dat je vertelt hoe het moet. Alleen blijf je dan wel zitten met het ‘kleine’ probleempje dat je dat boek moet vertalen naar jouw specifieke situatie, dat je jezelf keer op keer moet motiveren om de juiste stappen te zetten en dat je zelf een stappenplan voor implementatie moet bedenken.

 

“In 6 weken tijd maar liefst 240 abonnees voor mijn e-magazine met schrijftips voor zelfstandig ondernemers. Een resultaat dat ik van te voren nooit had verwacht! Dankzij het praktische stappenplan en de talloze tips uit de eZine Toolkit van Linda, heb ik in korte tijd een succevol e-magazine kunnen maken!”
Annet Talsma, www.bureau-eigenwijs.nl
Anno 2016 is Ezine Nieuwsbrief de onmisbare schakel om je Social Media inspanningen zinvol te laten zijn.

Het feit dat er al zoveel mensen nieuwsbrieven versturen, kan je het gevoel geven dat je er daar niet nog een aan toe wilt voegen. Realiseer je daarbij dat jouw nieuwsbrief – mits met de juiste inhoud zoals je die leert in dit programma – uitermate relevant zal zijn voor je doelgroep. Waardoor potentiele klanten hem zullen willen lezen en zullen doorsturen aan anderen.

Daarnaast – en dat is wat mij betreft een belangrijker argument – vormt je Ezine Nieuwsbrief de schakel tussen al je social media inspanningen. Het is de tool die er voor zorgt dat je fans & volgers ook daadwerkelijk klant worden, en in veel grotere getale dan je met alleen social media ooit voor elkaar kunt krijgen. Zonder Ezine Nieuwsbrief leiden je social media inspanningen tot een enkele klant (als je geluk hebt en precies het juiste doet) en moet je wedijveren om de schaarse en vluchtige aandacht die potentiele klanten op Social media voor je hebben. Met een Ezine Nieuwsbrief bouw je een relatie op die langer stand houdt, dieper gaat en werkelijk vertrouwen in jouw kunnen schept. En die ‘know-like-trust-factor’ is jouw onmisbare troef in het krijgen van klanten!

Speciaal voor ondernemers die een krachtig en klantmagnetische eZine Nieuwsbrief willen maken, is er nu de Ezine Toolkit!

eZineToolkit

 

Met de Ezine Toolkit maak je het jezelf buitengewoon eenvoudig om het meest krachtige marketinginstrument in te zetten dat je als dienstverlener ter beschikking staat. Je hoeft niets anders te doen dan de stappen te doorlopen die ik je voordoe. Ik heb het nog net niet voor je gedaan, maar het scheelt niet veel ;-).

Voor ik je meer vertel over de Ezine Toolkit, wil ik je graag eerst even vertellen hoe het werken met een eZine mijn leven radicaal heeft veranderd. Toen ik met mijn eerste bedrijf begon (een onderwijsadviesbureau) bleek het moeilijk te zijn om klanten te krijgen. Scholen kenden me niet, ik bokste op tegen een aantal zeer grote spelers op de adviesmarkt en ik had geen reclamebudget. Ik was enorm veel tijd kwijt aan netwerken maar eigenlijk leverde dat relatief weinig op. Hooguit her en der opdrachten die niets te maken hadden met het werk waarvoor ik mijn bedrijf gestart was, maar die zorgden voor brood op de plank.

Ik werd er vaak moedeloos van… totdat ik aan de slag ging met een eZine.

Het was even zoeken wat wel en wat niet werkte op de Nederlandse markt (want het is een van oorsprong Amerikaanse werkwijze). Ik heb het een en ander aan fouten gemaakt die ik jou gelukkig kan besparen . Maar toen ik door had hoe ik mijn eZine Nieuwsbrief echt effect sorteerde, werd acquisitie ineens eenvoudig. Ik werd gebeld door mij onbekende mensen om lezingen te verzorgen tijdens grote congressen en door schoolleiders en schoolbesturen die me wilden inhuren om hun teams te trainen.

Voor mijn onderwijsadviesbureau heb ik nooit meer een seconde aan netwerken of koude acquisitie gedaan, terwijl mijn omzet bleef stijgen. Puur op basis van het feit dat mijn eZine Nieuwsbrief klanten voor me aantrok.

Toen ik startte met InfoMarketeers kende ik het klappen van de zweep waardoor ik binnen 4 weken na het verzenden van mijn eerste eZine Nieuwsbrief aan het werk was met mijn eerste klant. En zoals je waarschijnlijk weet, heeft InfoMarketeers daarna een vliegende start gemaakt en heb ik inmiddels honderden ondernemers mogen helpen om met minder moeite meer klanten te krijgen. Ik kan niet eens in woorden uitdrukken wat dat voor me betekent…

Mijn eZine Nieuwsbrief maakt het me mogelijk om veel te reizen en veel met mijn kinderen en partner samen te zijn terwijl het uitbreiden van mijn netwerk, de uitbouw van mijn expertstatus, de groei van mijn naamsbekendheid en de acquisitie van nieuwe klanten gewoon door gaat. Je kunt je voorstellen dat dit mijn leven ontzettend leuk en ontspannen maakt. En tot op vandaag, ondanks alle mogelijkheden van andere Social Media, is mijn eZine de motor van mijn bedrijf. In goede en slechte tijden. Want mijn eZine blijkt niet alleen een geweldig middel als ik op vakantie ben, het heeft me ook ‘gered’ toen ik in 2012 langdurig ziek was. Ook toen gingen acquisitie en netwerken door terwijl ik in bed lag. Je kunt je voorstellen wat een rust dat gaf! Zeker in vergelijking met veel andere ondernemers die moeten ploeteren om aan klanten te komen. Lijkt jou dat ook niet heerlijk, klanten die min of meer vanzelf op je afkomen?

Met de eZine Toolkit heb je meer klanten met minder moeite binnen handbereik!
“De kwaliteit van de eZine Toolkit vond ik heel goed. Alles was super duidelijk en er was ook veel. Soms doe je wel eens iets, en dat is dan een hoop papier, maar eigenlijk blijkt dat je er niets aan hebt. Dat geldt hier niet! Linda heeft een heel persoonlijke stijl die ik heel prettig vind. Ik heb er van genoten en mijn eZine staat!”
Dieke de Jong, muzinmuziek.nl
Dit levert de eZine Toolkit je op:

 • Je heb alle én de juiste informatie om van jouw specifieke eZine Nieuwsbrief een succesvolle klantmagneet te maken. Je weet welke technieken zorgen voor klanten en welke technieken jouw lezers zullen afschrikken.
 • Je hebt een eZine-format ontwikkeld dat je keer op keer gemakkelijk kunt inzetten. Je kent de succesformules en hebt een keuze gemaakt voor de meest geschikte voor jouw bedrijf.
 • Je weet hoe je er eenvoudig voor zorgt dat mensen zich daadwerkelijk voor je email nieuwsbrief inschrijven.
 • Je weet hoe je jouw eZine interessant kunt houden voor je lezers. Je kent de technieken waarmee je snel inspirerende en aantrekkelijke content voor je eZine maakt. Zelfs als je geen schrijver bent!
 • Je hebt bepaald hoe jij, in jouw specifieke situatie, klanten maakt van je lezers. Want alleen lezers is leuk, maar klanten is beter! Je bent uiteindelijk geen ondernemer om alleen gratis dingen weg te geven. Jouw bedrijf is geen hobby maar een serieuze onderneming!
 • Je bent niet langer bang voor de technische aspecten van het verzenden van een eZine omdat je precies weet wat wel en niet van belang is bij het verspreiden van jouw eZine. Bovendien ben je stap voor stap aan de hand genomen om de techniek te leren kennen.
 • Je bent op de hoogte van de do’s & don’ts voor wat betreft het design van je eZine. Jij zult niet langer onnodige drempels opwerpen voor je (potentiële) klanten!
 • Je eerste (goede) eZine is verzonden of staat klaar voor verzending.
 • Je kunt minimaal 500% effectiever & efficiënter netwerken dan voorheen. Je leert hoe je je eZine inzet om dit te bereiken!
 • … en nog veel meer (maar dat allemaal hier vermelden zou, zoals mijn dochter graag zegt, “too much information” zijn ;-))

Zie je hoe de eZine Toolkit jouw bedrijf ten goede kan veranderen? Met de juiste informatie en wat inspanning van jouw kant kun je op korte termijn van start gaan met een klantmagnetisch eZine. Zodat ook jouw resultatenrekening dit jaar een veel positiever beeld biedt dan vorig jaar.

Met de eZine Toolkit haal je een makkelijk te volgen, stap voor stap programma in huis dat je volledig in eigen tempo kunt doorlopen. Je ontvangt alles wat je nodig hebt om van je eZine een klantmagneet te maken!

 

De eZine Toolkit bestaat uit:
1. Zes audio-trainingen van ruim 60 minuten op MP3

In deze zes trainingen behandel alle aspecten die van belang zijn om een succesvol eZine te ontwikkelen. Van zeer basaal tot meer gedetailleerd. Zodat je alles weet wat er te weten valt om klanten te trekken met je eZine. De informatiedichtheid van deze MP3’s is zeer hoog, dus houd pen & papier bij de hand! Dit is wat er aan bod komt op deze MP3’s:

Audio 1: Plan je succes – de bouwstenen voor een eZine dat klanten trekt!

Audio 2: Onweerstaanbare inhoud

Audio 3: Snel & aantrekkelijk schrijven – hoe je in 90 minuten de ideale eZine-content creëert

Audio 4: Laat Techniek voor je werken – terwijl jij geniet!

Audio 5 : Succesvolle Promotie-Strategieën waarmee je een trouw en responsief netwerk bouwt

Audio 6: “The money is in the list” – simpele strategieën om een gigantische mailinglijst te bouwen (of een kleintje als je dat liever wilt)

2. De eZine Toolkit zelf

De Toolkit is jouw gereedschapsbox om een inspirerend en klantmagnetisch eZine te ontwikkelen. De Toolkit bevat naast een beknopte weergave van de TeleTrainingen ook zinvolle invuloefeningen. Dat lijkt misschien wat kinderachtig, maar in praktijk blijkt niets makkelijker en beter om je (leer)proces vorm te geven dan het geleerde direct omzetten in praktijk. Ik help je om de nodige én juiste stappen te zetten. Je beschikt daarmee over een schat aan waardevolle informatie waar je in de toekomst nog vaak op terug zult vallen om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

4. Twee online video’s eZine-Techniek-voor-niet-Nerds

Om te voorkomen dat je struikelt over de techniek. (Die overigens veel eenvoudiger is dan je misschien denkt). Deze online tutorials maken de technische aspecten die je tegen zult komen wanneer je met een verzendservice voor je eZine gaat werken, eenvoudig.

5. Checklists & templates waarmee het maken van een eZine buitengewoon eenvoudig wordt!

Ik lever je al mijn systematische stappenplannen, voorbeeld-emails en checklist waarmee ik succesvol op een makkelijke manier voor meer klanten zorg! Zelfs het typewerk spaar ik je uit;-).

 

“Via uitgebalanceerde Teletrainingen neemt Linda de cursisten stevig op sleeptouw. Op een dergelijke deskundige en inspirerende manier, dat ik mezelf erop betrapte het ‘huiswerk’ fluitend te maken. Een digitale nieuwsbrief is een winnend instrument (lees: hotline) om de klant te attenderen op mijn toegevoegde waarde. Ik doe Linda tekort als ik zeg dat haar eZine Training een aanrader is. Het is namelijk een must.”
Ton Broekhuisen, www.tonbroekhuisenteksten.nl

 

Maar… dat is nog niet alles;

Speciaal voor deze versie van de eZine Toolkit heb ik een aantal bonussen samengesteld waarmee je nóg meer uit je investering kunt halen. Bonussen waarvan een deel alleen hier, alleen op deze speciale pagina, op dit moment, voor je beschikbaar is.

BONUS #1: Downloadbare MP3 van het Teleseminar “27 simpele dingen die je moet weten om van je Ezine Nieuwsbrief een klantmagneet te maken”

Zodra je de eZine Toolkit hebt besteld, ontvang je toegang tot dit leerzame en inspirerende Teleseminar kunt beluisteren. Zodat je direct aan de slag kunt. (Waarde € 27,-).

BONUS #2: Downloadbare MP3 met leerzame “Ezine-technieken voor gevorderden”

Via de eZine Toolkit zul je intensief bezig zijn met de basis van je eZine. Zonder goed fundament immers geen stevig bouwwerk. Het is uiteindelijk wél de bedoeling dat jouw eZine ‘staat’ voor de jaren die gaan komen. Om dit voor jou te bereiken, heb ik een afgewogen keuze moeten maken tussen wat wel en wat niet in de Toolkit aan de orde zal komen. Want ik denk dat het niet werkt om alles wat ik weet in één keer over je heen te storten. Dat zou waarschijnlijk alleen maar voor verwarring bij je zorgen. Daarom in de Toolkit alles wat je moet weten om van je Ezine Nieuwsbrief een klantmagneet te maken – en deze bonus technieken om straks, als je er aan toe bent, nog één stapje hoger te gaan en jezelf de technieken voor gevorderden eigen te maken. (Waarde € 97,-)

BONUS #4: Steun en feedback van andere ondernemers via de besloten Business Boost Facebookgroep

Het meest inspirerende voor een ondernemer zijn andere ondernemers die bezig zijn met de groei van hun bedrijf. Om die ondernemers te helpen elkaar makkelijk te vinden, beschikt InfoMarketeers over een besloten Business Boost Facebookgroep. Als deelnemer aan dit programma krijg jij toegang! (Waarde onschatbaar).

“Nogmaals hartelijk bedankt voor de eZine Toolkit en je antwoorden op mijn vragen. Ik zei in het gesprek nog tegen jou dat ik me zorgen maakte dat niemand het zou lezen. Nu heb ik een aantal tips van jou toegepast (nog niet eens tijd gehad om alle tips toe te passen!). Mijn lijst is in die 5 weken gegroeid van 6 naar ruim 1500 mensen! Wow, ik vind het helemaal te gek!”
Wendela den Tonkelaar, www.onbewuster.nl

 

 

Het is écht mogelijk om met veel minder moeite te netwerken en acquisitie te plegen… maar daarvoor is het wél nodig om precies te weten hoe je de kracht van een Ezine Nieuwsbrief inzet. De eZine Toolkit zorgt dat jij op korte termijn met een krachtig en klantmagnetisch Ezine kunt beginnen. Zodat je met veel minder moeite veel meer klanten zal trekken!

365 Dagen 100% Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie

Ik weet zeker dat deze Toolkit je alles biedt om een succesvol klanten aan te trekken met behulp van een eZine. Je kunt de Toolkit 365 dagen lang gratis uitproberen. Werkt het materiaal voor jou niet of merk je dat deze werkwijze niet bij je past, dan geldt de “niet-goed-geld-teruggarantie”. Je stuurt een mailtje naar ons je krijgt je investering terug zonder lastige vragen te stellen.

(Maar ik maak me hierover geen zorgen . Ik weet uit eigen ervaring hoe groot de impact van deze informatie kan zijn op het aantal klanten dat met je wil werken. Als je het maar probeert…)

Ben jij er klaar voor om met veel minder moeite meer klanten te trekken terwijl je je netwerk- en acquisitie-inspanningen tot een minimum beperkt?

 

Bestel en ontvang het volledige de eZine Toolkit bestaande uit:

 • 7 MP3’s met in totaal ruim 7 uur TeleTraining
 • 2 online video-tutorials “eZine-Techniek-voor-niet-Nerds” van elk 30 tot 45 minuten.
 • De 140 pagina’s tellende eZine Toolkit (online).
 • Alle checklists & templates die je nodig hebt.
 • BONUS #1: Downloadbare MP3 van het Teleseminar “27 simpele dingen die je moet weten om van je Ezine Nieuwsbrief een klantmagneet te maken”
 • BONUS #2: De leerzame downloadbare MP3 “Ezine-technieken voor gevorderden”
 • BONUS #3: Toegang tot de besloten Business Boost groep op Facebook
 • De 365 dagen niet-goed-geld-teruggarantie.
“Puur en alleen op mijn eZine heb ik een klant binnengehaald, goed voor 20.000 Euro!”
Mariken van de Loo - L’eau’Z - www.leauz.nl

Dan de hamvraag: wat is deze informatie je waard? Wetende dat een goed & klantmagnetisch eZine je inkomen drastisch gaat verhogen. En gelezen hebbende dat eerdere deelnemers op zeer korte termijn échte resultaten hebben geboekt. Waardoor je weet wat de waarde van dit materiaal is…

 

De investering in deze Toolkit verdien je al terug met slechts één nieuwe klant!

Stel je voor dat je slechts 1 klant binnen haalt door je nieuwe eZine Nieuwsbrief. Die klant volgt een training bij je, vraagt je voor een interim-klus, doet 6 coachingsessies bij je of huurt je in voor advisering.

Wat levert jou dat dan op aan omzet? € 500,-? € 1000,-? Of misschien zelfs € 5000, € 10.000 of meer, afhankelijk van wat je precies doet?

Ik weet zeker dat als je de stappen uit deze eZine Toolkit volgt, je uiteraard veel meer dan slechts één extra klant zult krijgen. Want met je nieuwe of verbeterde eZine Nieuwsbrief ga je honderden tot duizenden mensen bereiken die nu nog nooit van je gehoord hebben! Terwijl de investering in deze Toolkit lager is dan één enkele klant je zal opleveren!

 

Laten we ook even kijken wat jouw financiële risico is als je dit materiaal NIET aanschaft…

Zonder eZine Toolkit:

 • Blijf je kostbare uren verspillen aan netwerken – uren waarin je werk had kunnen doen dat wél geld opbrengt.
 • Blijf je kostbare uren verspillen aan het maken van een nieuwsbrief die onvoldoende werkt – kostbare uren die je in had kunnen zetten om met je klanten te werken.
 • Mis je de extra klanten, en dus de extra omzet, van klanten die je leren kennen via Social Media, maar pas met je in zee gaan als ze je beter hebben leren kennen via je eZine.

Je ziet… investeren in deze Toolkit is een investering die zichzelf terugbetaalt!

De eZine Toolkit kost slechts 497,- Euro – en vergeet niet dat je jouw investering in de eZine Toolkit kunt opvoeren als bedrijfskosten – dus de belastingdienst betaalt mee!

Klik hieronder op “bestel nu” om binnen enkele minuten te kunnen starten:

large-ordernow

Inschrijving en betaling vinden plaats via een beveiligde server. Je kunt betalen met Ideal. Je gegevens worden binnen enkele minuten verwerkt, waarna je onmiddellijk een elektronische factuur  én toegang tot de materialen ontvangt. (Kun je niet betalen met Ideal omdat je een niet-Nederlandse ondernemer bent? Mail dan naar contact@infomarketeers.nl om je aan te melden. Mijn team regelt dan een factuur die je via bankoverschrijving kunt voldoen.)

Op onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Aanschaf van een onze producten of inschrijving voor een van onze programma’s betekent dat je akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Nogmaals, ik ben er volledig van overtuigd dat deze informatie van onschatbare waarde voor jou en je bedrijf zal zijn. Maar mocht dit anders blijken dan kun je zonder enige vorm van schuldgevoel gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie.

 Veel succes!
handtekening0001

 

 

 

Linda Spaanbroek

InfoMarketeers – Voor meer klanten met minder moeite

PS: Heb je nog vragen? Schroom niet om ons te bellen (035-588.51.49) of te mailen (contact@infomarketeers.nl).

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: de hierboven beschreven resultaten zijn voorbeelden van door mijzelf en mijn klanten behaalde resultaten en bieden geen garantie. De te behalen resultaten zijn namelijk afhankelijk van individuele aspecten als achtergrond, toewijding, persoonlijke ontwikkeling, motivatie, inzet en bedrijfsvoering.