Selecteer een pagina

Faciliteren van Geestelijke Gezondheid 

“Er is nog niets veranderd, maar alles is anders” is een uitspraak die we meer dan eens hebben gehoord van onze klanten. Hoe mooi is dat. Moeiteloos laveren door het leven dat je nu hebt, door een innerlijke shift. Probleemloos verder leven waar je nu het gevoel hebt dat de boel stagneert door problemen. Maar werkt dat ook voor jou en de blokkades of strubbelingen waar jij tegenaan loopt? En hoe dan? Maak een afspraak voor een gratis telefonische (of Skype) afspraak en we bespreken de mogelijkheden. 

Moeiteloos Leven… we denken vaak dat dat niet eens mogelijk is. Dat problemen bij het leven horen en dat die problemen van ons in het bijzonder niet of moeilijk oplosbaar zijn.
Wat je als probleem ervaart kan van alles zijn. Een voortdurende onrust in jezelf, moeite met (familie/liefdes/werk-) relaties, stress, een psychiatrisch label zoals een angststoornis, depressie of eetstoornis, ‘iets’ dat je weerhoudt om voluit te leven, een streven dat nooit bevredigd lijkt te worden, een naar karaktertrekje, een belemmerende overtuiging of ???.  Feit is dat velen van ons het gevoel hebben dat hun leven niet zo makkelijk is als je graag zou willen.

Inzicht in 3 principes die verklaren hoe wij onze realiteit ervaren en tot op zekere hoogte creëren, maakt een innerlijke shift mogelijk waardoor alles veranderd. Zonder dat jij jezelf een nieuw karakter, een nieuw partner of een nieuwe baan hoeft aan te meten (mag overigens wél want wij geven geen voorschriften over hoe jij zou moeten leven).

Het is een nieuw paradigma dat soms lijnrecht tegenover de huidige zienswijze over geestelijk welzijn & stress staat. Waar de mainstream hulpverlening ervan uitgaat dat je omgeving gemanaged moet worden of jijzelf (je karakter bijvoorbeeld) moet veranderen, gaan wij ervan uit dat je 100% okay bent. Ongeacht je omstandigheden. Het okay-zijn zit onder alle omstandigheden in je. Je hebt alleen wat denkconstructies die je in de weg zitten. Die breken we graag met jou samen af!

Meer weten? Ga naar https://www.shiftacademy.nl