Selecteer een pagina

Linda schrijft

In de afgelopen jaren schreef ik drie boeken, waarvan er twee nog verkrijgbaar zijn. Het boek waar ik momenteel het meest trots op ben, schreef ik samen met mijn businesspartner en vriendin Angela Mastwijk. Naast boeken schrijf ik sinds 2006 ook ook blogartikelen.

 

Zwoegen en ploeteren lijken de norm in onze maatschappij. Logisch dus, dat burn-out en stress aan de orde van de dag zijn, veel mensen niet lekker in hun vel zitten, psychische ziekten gemeengoed worden en piekeren een ‘fact of life’. Er zijn talloze therapieën, trainingen en technieken die je leren omgaan met dat psychische of emotionele ongemak. Veelal in de vorm van een lang proces van hard werken aan jezelf om te verbeteren. Vrij ironisch, dat we met zijn allen denken dat de klachten die we hebben gekregen van ploeteren en zwoegen, kunnen worden opgelost door hard werken en doorzetten.

Dit humoristische en lichtvoetige boek laat je een diepere spirituele waarheid zien waarmee ploeteren verandert in moeiteloos leven. Een voor Nederland nieuw paradigma dat in de VS en UK met verbluffend succes wordt in gezet in verslavingsklinieken, psychiatrische instellingen, gevangenissen en behandelkamers van psychologen.

‘Ondernemershout bestaat niet – strategieën om makkelijker klanten te krijgen’ schreef ik vlak voordat ik de overgang maakte van hulp bieden in het kader van marketing naar hulp bieden in het kader van geestelijk welzijn. Het boek is een ‘how-to’ boek waar je als ondernemer houvast aan kunt hebben als je meer klanten wilt krijgen. Het laatste deel van het boek besteed aandacht aan de 3 Principles die tegenwoordig de basis vormen van mijn ‘Moeiteloos Leven’ werk 😉